breaking news

One izgledaju dobro i posle 50! Foto

avgust 23rd, 2014 | by Dragan
One izgledaju dobro i posle 50! Foto
Muzika
0

U čemu je njihova tajna?

Mnoge dame imaju strah od starenja, međutim, neke od njih se mogu pohvaliti svojim izgledom čak iako su zašle u šestu deceniju. Dobra genetika, zdrav život, redovni treninzi, estetska hirurgija i slično su samo neke od stvari koje pomažu da žene izgledaju dobro uprkos godinama.

lepa brena 4

Folk pevačica Lepa Brena oduvek je važila za jednu od najzgodnijih na prostoru bivše Jugoslavije, a s obzirom na njen mladalački izgled, malo ko bi joj dao 53 godine.

lidija vukicevic

Sa svojih 52 godine glumica Lidija Vukićević izgleda gotovo isto kao i kada smo je gledali u čuvenoj seriji Bolji život, čija je prva epizoda emitovana davne 1987. godine.

neda ukraden

Na muzičkoj sceni je dugi niz godina, a iako ima 64 godina, i dan danas mnogi kažu da izgleda kao devojčica. Da ne znamo, nikada ne bi rekli da Neda ukraden ima troje unučadi, Dušana i bliznakinje Aleksandru i Nedu.

suzana mancic

Kamere su je prvi put zapazile kao loto devojku, da bi se i u godinama koje su usledile zadržala na televiziji. Spisateljica i voditeljka Suzana Mančić svakako može da se pohvali svojim izgledom u 57. godini života.

Balkan lifestyle/Pulsonline

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *