breaking news

Šako Polumenta i Nemanja Staletović pevali ambasadorima u Dubaiju!

oktobar 11th, 2014 | by Dragan
Šako Polumenta i Nemanja Staletović pevali ambasadorima u Dubaiju!
Muzika
0

Duetska pesma „Bolje mi je“, koju su pre par meseci odpevali Šako Polumenta i nemanja Staletović ite kako je urodila plodom.Ova dva sjajna pevača gde god se pojave, naprave haos.Tako je bilo i u Dubaiju, gde su nastupali prošli vikend, ali su zbog velikog interesovanja ostali i ovaj.

Nemanja Staletovic 7

Nemanja Staletovic 4

„Zaista je sjajno kada Vas dočekaju predstavnici vlada Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u nekoj zemlji, jer to znači da vredite.Ne pamtim da mi je iko od kolega rekao da je imao slično iskustvo.Osim toga što su meni i Nemanji pripremili doček, došli su i u klub „Amika“, gde smo nastupili“-rekao jke oduševljeno Šako.

Ništa manje oduševljen nije bio ni njegov kolega Nemanja Staletović, kome je ovo drugi nastup u Dubaiju.

Nemanja Staletovic 8

„Divna je stvar kada Vas ljudi cene.Poštujemo to što su predstavnici Vlada uradili i odužili smo im se na nastupu u klubu „Amika“, gde su došli naknadno da nas podrže.Ja i Šako u duetu imamo sjajnu energiju, zato je verovatno i naša pesma postigla veliki uspeh i zato smo tako sjajno prihvaćeni“-rekao je Nemanja.

Nemanja Staletovic 3

Nemanja Staletovic 2

Nemanja Staletovic 9

Obzirom na veliko interesovanje publike, Šako i Nemanja su produžili svoj ostanak i večeras će ponovo nastupiti u klubu „Amika“, dok danas popodne imaju 5zakazan ručak sa predstavnicima Vlada, koji su ih dočekali na aerodromu.

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *