breaking news

Nastavak sukoba: U njenim silikonima je više vazdušnih jastuka nego kubika!

januar 31st, 2015 | by Dragan
Nastavak sukoba: U njenim silikonima je više vazdušnih jastuka nego kubika!
Muzika
0

Ponovo je potkačio

Sukob između Željka Šašića i Dare Bubamare ovih dana jedna je od tema domaćih tabloida.

Prvo je Željko prokomentarisao pevačicine silikone, a onda mu je Dara odgovorila. Šašić je u emisiji „Premijera“ nastavio sa prozivkama na račun koleginice, jer je, po njegovim rečima, on nije bio zlonomaren, a pevačica je preozbiljno shvatila šalu.

– Tu ima više vazdušnih jastuka nego kubika – ponovo je potkačio folkerku, ali i dodao da će je pozvati na otvaranje svoje pivnice jer ga je nazvala „klošarom koji pije jeftino pivo“.

zeljko sasic 1

Podsetimo, Šašić je svojevremeno izjavio da žali Daru jer je sve smešnija kako je starija, i da izgleda kao da ima tri glave sa silikonima. Novosađanka mu je na to odgovorila da je pacijent koji je preživeo veliku porodičnu traumu zbog Ace Lukasa, a osvrnula se i na Šašićevu karijeru.

– Njemu ništa ne pomaže. On je poslednja osoba koja treba da priča o nečijoj karijeri i porodici jer posla nema, hita nema. Bilo bi dobro da se njegov ego slaže sa njegovom opremom, tako da on nema pravo da komentariše moj izgled. On pije jeftino pivo u kafani i lupeta gluposti, ja sam majka za uzor – rekla je Dara.

dara bubamara 3

Balkan lifestyle/Pulsonline

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *