breaking news

Maya Berović se vraća u Sarajevo!?

april 20th, 2015 | by Dragan
Maya Berović se vraća u Sarajevo!?
Muzika
0

Od kako se pojavila na estradnoj sceni, Maya Berović je pričala kako je rođena Sarajka i kako se ponosi svojim gradom.Na koncertu Done Ares, koji je održan prošle nedelje, videlo se i koliko se Sarajlije ponose sa njom, jer je puna Zetra, pevala sa njom u glas.

Međutim, boravak u svom gradu, Maya je iskoristila i da uživa, pa je tako posetila mnogobrojne prijatelje i rodbinu, ali i prošetala Sarajevom i počastila se bosanskim specijalitetima.

„Kako ću doći u Sarajevo, a da ne odem na ćevape, prošetam Baščaršijom i popijem najbolju kafu na svetu.Dosta radim i nemam puno sloboidnog vremena, pa se svelo sve na to da sam u Sarajevu uglavnom zbog poslovnih obaveza, mada znam da svratim kad god sam blizu.Volim Sarajevo i uvek se rado vraćam svom gradu“-rekla je pomalo setna Maya.

Maya Berovic 4

Maya Berovic 3

Da su njene reči iskrene, govori i podatak da je lepa pevačica na koncertu rekla:

“Ja sam Vaša i ne osećam se kao gost večeras.Drago mi je da mogu da se družim sa mojim sarajlijama večeras“-posle čega je cela Zetra pevala u glas sa njom.

Ipak, bez obzira na ljubav prema svom rodnom gradu, Maya je zbog ljubavi, a kasnije i karijere, napustila Bosnu i trenutno živi na relaciji Grac-Beograd, bez šanse da se u skorijoj budućnosti vrati u Sarajevo!

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *