breaking news

Voditeljka usvaja dete!

april 14th, 2015 | by Dragan
Voditeljka usvaja dete!
Film & TV
0

Humanitarac

Suzana Mančić uskoro će, ako prođe sve potrebne provere, u svoj dom primiti jednog mališana bez roditeljskog staranja kome će biti hraniteljka.

Voditeljka želi da pruži dom i ljubav detetu kog su napustili mama i tata, a na tu ideju prvo su došle njene ćerke Teodora i Natalija. Njih dve će mami u svemu pomagati, a smatraju da njih tri zajedno, uz pomoć Suzaninog partnera, grčkog biznismena Simeona Ocokomosa, mogu da usreće nekog mališana. Njihova želja je da u svoj dom prime devojčicu. Mančićeva, koja nije udata, ne ispunjava uslov da usvoji dete, ali može da bude hraniteljka ukoliko prođe sve provere. Ona će uskoro nadležnim institucijama podneti zahtev i svu potrebnu dokumentaciju.

– Suzana je veliki humanitarac i tako vaspitava svoju decu. Često pomaže i obilazi decu bez roditelja i uvek joj bude teško kad se rastaje od njih. Nikada nije mogla da razume ljude koji se odriču svoje dece i to je veoma potresa. Upravo zbog toga želi da nekome bude od koristi i uzme dete koje će školovati i gledati ga kao svoje. Njeni prijatelji i Simeon podržali su je u tome – rekao je jedan Suzanin prijatelj.

Novinari su pozvali Mančićevu, koja se trenutno nalazi kod Ocomokosa u Grčkoj, gde proslavljaju 15 godina veze.

suzana mancic.1

– Pristalica sam usvajanja i smatram da bi trebalo pojednostaviti tu proceduru, koja je u našoj zemlji veoma komplikovana. Često pomažem ustanovama za decu bez roditeljskog staranja, ali još nisam podnela zahtev za hraniteljstvo – rekla je kratko Suzana Mančić.

Veliko srce imaju i bivši košarkaš Vlade Divac i pevač Sergej Ćetković. Oni su poznate ličnosti koje su uspele da prođu sve zakonske procedure i usvoje decu. Divac je postao otac devojčici Petri s Kosova, ali je njegova borba za nju bila teška i duga. Ćetković je usvojio dve devojčice, Lolu i Miju , iz Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj u Crnoj Gori.

Balkan lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *