breaking news

GITARU BI ZAMENIO LOPTOM – Zdravko Čolić: U drugom životu bio bih sportista!

maj 3rd, 2015 | by Dragan
GITARU BI ZAMENIO LOPTOM – Zdravko Čolić: U drugom životu bio bih sportista!
Muzika
0

Poznati pevač Zdravko Čolić rekao je da bi se, kada bi u nekom drugom životu opet počinjao od početka, opredelio za sport, a ne za muziku.

Čola kaže da je kao mali navijao za Partizan, a kada je odrastao srcu mu je bio drag Željezničar. On u intervjuu za Novosti kaže da je bio i talentovan golman, koji je branio na školskim manifestacijama i turnirima malog fudbala.

– Tada mi je učitelj gitare bio čika Ivan Barić, vojni muzičar, ali ja sam više voleo da idem na treninge juniora Želje ili da igram za ekipu Grbavica 1, zajedno sa Saračevićem i Piketom Mujkićem, da igram mali fudbal. A onda bi mlađi brat dolazio po mene, a ja sam razmišljao da li da ostanem na golu ili da odem na čas. Ipak, otišao sam kući da sviram gitaru, od nervoze sam polomio trzavicu, a čika Ivana sam raskrvario vratom od gitare, kaže Čolić.

Poznati pevač kaže i da je razmišlao o tome da se bavi atletikom pošto je bio dobar sprinter i trenirao je u AK Sarajevo. Ipak, na kraju je pobedila muzika.

zdravko colic.1

– Međutim, i danas rekreativno trčim, ostalo mi je i ono razgibavanje naučeno tih dana, a atletiku cenim jer je bazični sport kojim se “hrane” svi drugi. Nisam zaboravio ni mog trenera Zorana Divčića, javljao sam mu se sa svake turneje, rekao je Čola za Novosti.

Ipak, muzika je na kraju pobedila, mada da ima šansu, Čola bi birao drugačije.

– Kada bih u nekom drugom životu opet počinjao od početka, opredelio bih se za sport, a ne za muziku, dodao je poznati pevač.

Balkan lifestyle/Vecernje novosti

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *