breaking news

Otkriveni detalji tajnog venčanja Severine i Igora!

septembar 30th, 2015 | by Dragan
Otkriveni detalji tajnog venčanja Severine i Igora!
Muzika
0

Matičar u Puli se šokirao kad ih je video

Držeći se zajedničkog dogovora, Severina Vučković i Igor Kojić odlučili su da i najbližim prijateljima prećute da će se u tajnosti venčati u Istri. Građanski brak su, da misterija bude veća, sklopili neposredno pre odlaska u Bale. I to Puli, u starom gradu, gde se nalazi gradska većnica

Kako piše Jutarnji.hr, čak ni matičari tog prepodneva nisu znali ko će stati pred njih. Seve i Igor rezervisali su termin, ali se nisu upisali pod svojim imenima. Par je odlučio da njihov dan ostane pod velom tajne, bez ikakve medijske pompe.

severina i igor kojic.1

Ali poznavaoci društvenih mreža sada prepoznaju da iza organizacije celog događaja stoji menadžer i Severinin prijatelj Edvin Softić, koji je nedeljama pre na svom Fejsbuk profil uobjavljivao fotografije vile Lav u Balama, u vlasništvu bivšeg ministra unutrašnjih poslova Republike Makedonije i bivšeg haškog pritvorenika Ljube Boškovskog.

severina i igor kojic.2

Porodično gazdinstvo sada vodi njegova supruga Violeta, a saznaje se da su se te večeri za mladence i njihovu najužu porodicu celu noć posluživani makedonski specijaliteti. Gostiju je bilo tek tridesetak. Porodica Kojić, mladoženjin otac Dragan, poznati srpski folk pevač, i supruga Olja, u Istru su stigli u društvu Igorovog kuma Borisa Đikanovića, mladoženjinog najboljeg prijatelja. Sa Severinine strane iz Splita su stigle majka Ana, dve starije sestre Zdenka i Mara, kao i nećakinje, a pevačica je za kumu odabrala Andreu Čermak.

Iako je veliko slavlje zakazano za 22. novembar u jednom beogradskom hotelu, gde će mladenci ugostiti petstotinak prijatelja i familije, i u Balama je, saznajemo, bilo veselo.

Za to su bili zaduženi momci iz grupe Paganini, koji navodno sve dok nisu stigli na lice mesta nisu imali pojma za koga će svirati. I tako do jutra kada su se veseli svatovi razišli.

Igor i Severina, kažu tamošnji mještani, toliko su zaljubljeni da im trenutno ništa nije bitno osim njih samih. Brak pole samo šest meseci veze to i dokazuje, a sada im je najveća briga, kažu upućeni, kako sastaviti listu zvanica za veselje u Beogradu. Par još uvek nije razmišljao ko će zabavljati zvanice na slavlju, ali prijatelji veruju da neće zakazati jer svadba se unaprijed naziva najvećim balkanskim venčanjem. Mlada je već angažovala dvoje poznatih modnih kreatora za toalete da bi u punom sjaju zablistala u Beogradu.

severina i igor kojic.3

Balkan lifestyle/Jutarnji.hr/Pulsonline

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *