breaking news

RAT NA ESTRADI Lepa Brena svedoči protiv Miroslava Ilića!

februar 29th, 2016 | by Dragan
RAT NA ESTRADI Lepa Brena svedoči protiv Miroslava Ilića!
Muzika
0

Lepa Brena će svedočiti na sudu protiv Miroslava Ilića u slučaju utvrđivanja očinstva njegovog navodnog sina Devina.

Pevačicina prijateljica Mirjana Antonović, bivša ljubavnica „slavuja iz Mrčajevaca“, rešena je da posle urađenog DNK testa u Americi s uzorkom koji je ukrala od Miroslava, analizu uradi i u Srbiji.

Kako je Mirjana ispričala prijatlejima, ako Miroslav bude odbio da uradi DNK test, ona će na sud izvesti sve svedoke koji će joj pomoći u zadovoljenju pravde.

Mira i Devin

„Mirjana zna da u svakom trenutku može da očekuje pomoć Lepe Brene. Kada dođe do suđenja, ona će svedočiti u Devinovu i Mirjaninu korist. Tamo će ispričati sve što zna o odnosu svog kolege i prijateljice. Rešeni su da dokažu da su rezultati iz Amerike, koji su pokazali da je Miroslav Devinov otac 99,9 procenata, pravi“, rekla je Mirjanina prijateljica.

Miroslav nije bio raspoložen da komentariše ove navode, ali je njegova supruga Gordana rekla da je nju i njenu porodicu Brena vazduh.

„To stvorenje uopšte neću da komentarišem. Ona je za mene vazduh. Ne interesuje me ni da li je ta Brena učestvovala u tajnom prikupljanju DNK mog muža“, rekla je Gordana Ilić.

Miroslav Ilic

Balkan Lifestyle/Alo

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *