breaking news

EKSKLUZIVNO: Mrkonjić obećao posao Šabanovom sinu, a dao ga Bekutinom!

septembar 17th, 2016 | by Dragan
EKSKLUZIVNO: Mrkonjić obećao posao Šabanovom sinu, a dao ga Bekutinom!
Muzika
0

Pevač se naljutio na Mrkonjića i pevačicu kad je saznao da je političar u javnom preduzeću zaposlio Igora, a ne Mihajla.

Šaban Šaulić i Ana Bekuta dugo već ne pričaju, a njihovo prijateljstvo je puklo zbog Mrke.

saban-saulic

Prema tvrdnjama dobro upućenog izvora, Milutin Mrkonjić je Šabanovom sinu, dok je bio ministar infrastrukture, obećao stalan posao u njegovom ministarstvu, gde je Mihajlo radio na određeno kao asistent šefa kabineta. U međuvremenu, Mrka je otišao s funkcije, a donet je zakon o zabrani zapošljavanja u javnim preduzećima, te je Mihajlo ostao bez posla.

– Šaulići su u početku otkaz Mihajlu mirno prihvatili i nisu narušili svoj odnos s Mrkom. On im je obećao da će, čim bude bilo prilike, zaposliti njihovog sina – priča naš izvor i dodaje:

– Šaban i Goca su verovali Mrki. Prošao je duži vremenski period, a posla nije bilo na vidiku. Taman kad su se pomirili sa činjenicom da za Mihajla nigde nema mesta, saznali su da je Mrka zaposlio Aninog sina Igora u jednom javnom preduzeću. Tada im je pao mrak na oči – priča naš sagovornik.

ana-bekuta-2

Šaulići su se osetili izdano i sve su rekli Mrki. U njihovu raspravu se umešala Bekuta i tada su prekinuli sve kontakte. Da su u svađi, niko nije znao, pred kamerama u „Zvezdama Granda“ Ana i Šaban su se trudili da ne pokažu da više ne razgovaraju.

– Šaban i Goca su ubeđeni da ih je Milutin sve vreme zavlačio. Mihajlo je digao ruke od posla u javnom preduzeću i otvorio je perionicu veša – završava naš izvor.

Kontaktirali smo s Mrkom.
– Šta sad hoćete vi iz Kurira? Još nisu gotove letnje šeme – kazao je Milutin.

Kad smo mu rekli da se pitanje tiče Šabana, prekinuo nas je i nije dozvolio da mu objasnimo o čemu se radi.
– Nemojte, molim vas, da me uvlačite u ta g.vna – završio je on.

Pozvali smo i Bekutu i Šauliće, ali se oni nisu javljali na telefon.

sasa-popovic

POBEGULJA Šaban neće s Anom u žiri
SAŠA POPOVIĆ JE KOLATERALNA ŠTETA

Kao što je Kurir već pisao, Šabanov odlazak s mesta predsednika žirija „Zvezda Granda“ i prelazak u konkurentski šou „Pinkove zvezde“ nema nikakve veze sa Sašom Popovićem, već isključivo s Bekutom. Šaulić i Ana nisu u dobrim odnosima već duže vreme, ali im to prošle sezone nije smetalo da lepo funkcionišu u žiriju.

Međutim, skandal koji je dospeo u javnost povodom SMS prepirke između Bekute i Šabanove ćerke Sanele, kao i Anine prozivke na račun Šabanovih pesama uslovili sa da kralj narodne muzike donese odluku da ode iz jata Saše Popovića, koji je ovog puta ispao kolateralna šteta.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *