breaking news

HELENA IMALA UDES: Gledala sam smrti u oči!

septembar 8th, 2016 | by Dragan
HELENA IMALA UDES: Gledala sam smrti u oči!
Muzika
0

Tinejdžerka se vraćala s mora s tetkom, koja je zbog klizavog kolovoza izgubila kontrolu nad vozilom. Izbegle su provaliju i zakucale se u banderu.

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka preksinoć je imala saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori.

Helena Topalović je bila s tetkom u kolima u trenutku udesa. Zakucale su se u banderu i zadobile lakše povrede!

– Kiša je padala ceo dan, a na kolima su još uvek letnje gume. Krenula sam kući s tetkom i posle „Splendida“ smo se zanele i krenule pravo u provaliju – priča još uvek u šoku Helena.

Ona kaže da je njena tetka dobar vozač, pa je uspela da izbegne pad u provaliju, ali da zbog klizavog asfalta ipak nije mogla da iskontroliše automobil.

– Kao u akcionim filmovima, okretale smo se na cesti, izbegle smo jednu banderu, pa smo upale u suprotnu traku i onda se mojom stranom zakucale u drugu banderu. Auto je oštećen, sad je kod vulkanizera, a mi smo malo ugruvane. Imam nekoliko modrica na leđima, držala sam se čvrsto. Ali gledala sam smrt u oči, majke mi! – kaže u jednom dahu Helena Topalović.

milan-topalovic

Odmah je pozvala oca, koji je u tom trenutku bio u Sloveniji, gde je imao nastup.

– Naravno, odmah me je pozvala da mi kaže šta se desilo, da ne brinem, da je dobro. I to je najvažnije. Da je živa i zdrava. Sad sam u Beogradu, pa ćemo se videti kad se vrati – rekao nam je Milan Topalović.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *