breaking news

SEAD ODLUČAN:Mnoge pevače cenim, ali je najbolji…

decembar 17th, 2016 | by Dragan
SEAD ODLUČAN:Mnoge pevače cenim, ali je najbolji…
Muzika
0

Kažu da je veliki uspeh kada ste popularni u zemlji u kojoj ne živite.E pa, pevaču Seadu to ite kako polazi za rukom, jer uz upornost i dobro odabrane pesme, polako ali sigurno osvaja publiku u Srbiji i regionu, iako živi u Švetskoj.

Sead je u prijateljskim odnosima sa mnogim pevačima sa naše estradne scene, poput Selme Bajrami, Bata Zdravkovića, Bobana Rajovića, Jašara Ahmedovskog i mnogih drugih, ali bez obzira na sve, kaže da najviše od svih ceni Mitra Mirića.

sead-i-mitar-miric-2

sead-i-mitar-miric

„Mitar je stari estradni vuk, kako se to kaže.Ima izuzetno veliku i kvalitetnu karijeru, a o njegovim hitovima je suvišno govoriti, jer ne može da prođe ni jedno slavlje ili nastup, a da mi neko ne traži bar jednu Mitrovu pesmu.Svakako da bih voleo da imam takvu karijeru i bar tri hita, poput Mitrovih“-kaže otvoreno Sead.

Ako se uzme u obzir da je Mitar odpevao zaista dosta hitova i da spada u kvalitetnije pevače na našoj estradnoj sceni, onda ne čudi što Sead, ima ovako mišljenje i želi bar upola uspešnu karijeru i htove poput Mitrovih.

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *