breaking news

ESTRADA IM JE PROMENILA ŽIVOTE Imali su TEŠKO detinjstvo, jedva SASTAVLJALI kraj s krajem, a danas…

januar 11th, 2017 | by Dragan
ESTRADA IM JE PROMENILA ŽIVOTE Imali su TEŠKO detinjstvo, jedva SASTAVLJALI kraj s krajem, a danas…
Muzika
0

Muzika je mnogima promenila živote, a takmičenja gde pokazuju svoje talente napravila im je karijere, koje su započinjali na audicijama.

tanja-savic

Tanja Savić je iz Radinca posle uspeha u Zvezdama granda svojoj porodici obezbedila bolje uslove za život. Sredila je porodični dom, bratu kupila auto, a sestri platila školovanje.

rada-manojlovic

Rada Manojlović je iz Četereže i nikada nije krila da je imala jako težak život i da joj je mnogo toga bilo uskraćeno. Zbog uspeha koji je postigla, rešila je finansijske probleme porodice.

milan-stankovic

Milan Stanković, pre nego što je postao miljenik tinejdžerki, bio postanar sa majkom i sestrom,a danas je situacija znatno bolja.

topalko

Milan Topalović Topalko je isticvao da je otrastao u teškim uslovima, ali iako danas živi daleko bolje, ne zaboravlja te teške trenutke.

darko-lazic

Darko Lazić je iz Brestača kod Pećinaca, a danas već planira da kupi drugu nekretniku u prestonici. Već ima jedan stan na Košutnjaku, koju je preveo na suprugu Anu Sević, a sad želi da kupi i jedan u centru grada. Lazić je sagradio i kuću u Brestaču.

andreana-cekic

Adreana Čekić je iz Bosanskoj Dubici, zatim se preselila u Austruju, pa je u Beču završila školu, ali je slavu stekla u Zvezdama Granda.

aleksandra-prijovic

Aleksandra Prijović je iz Belog Manastira. I pre nego što je počela da se zabalja sa pastorkom Lepe Brene, odlično je zarađivala. Sad živi sa Filipom Živojinovićem i neprestano putuje i nastupa.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *