breaking news

(FOTO) BRANISLAV LEČIĆ NA METI HAKERA: Objavljena eksplicitna slika na profilu poznatog glumca!

januar 13th, 2017 | by Dragan
(FOTO) BRANISLAV LEČIĆ NA METI HAKERA: Objavljena eksplicitna slika na profilu poznatog glumca!
Film & TV
0

Glumac Branislav Lečić doživeo je neprijatnost na društvenoj mreži Fejsbuk kada je za sada još uvek nepoznata osoba otvorila profil sa njegovim imenom i slala neprimerene poruke devojkama, uključujući i eksplicitne fotografije.

Korisnici Fejsbuka misle da im je glumac slao degutantne slike, pa je Lečić je rešio da se oglasi na svom pravom profilu i upozori sve svoje fanove na prevaru.

Branislav Lecic 3

„Dragi prijatelji, botovi stalno otvaraju lažne profile i privatnim porukama uznemiravaju poštovaoce moga rada. Ovo je treći u poslednjih mesec dana. Zamolio bih vas da ga zajedničkim snagama ugasimo. Unapred se zahvaljujem. Vaš Leka“, napisao je Branislav i priložio fotografiju kao primer.

Na fotografiji se vidi obnaženi muškarac koji je, navodno, Branislav Lečić, što je on oštro demantovao. Glumac je pozvao sve da prijave lažni nalog koji je nakon toga obrisan.

Branislav Lecic 2

Podsetimo, glumac Branislav Lečić (62) i voditeljka Nina Lečić Radulović (31) odlučili su da se posle osam godina veze, od čega su šest godina braka razvedu, o čemu su medije obavestili saopštenjem, u kom su naveli da je razlog za tu odluku to što su se udaljili jedno od drugog zbog poslovnih obaveza.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *