breaking news

Jači od snega i minusa: Saša Matić „zapalio“ publiku u Sloveniji i Nemačkoj

januar 23rd, 2017 | by Dragan
Jači od snega i minusa: Saša Matić „zapalio“ publiku u Sloveniji i Nemačkoj
Muzika
0

Jedan od naših najtraženijih pevača Saša Matić za vikend je nastupao u Sloveniji i Nemačkoj. Uprkos snegu i minusima, oba kluba bila su ispunjena do poslednjeg mesta, a Saša je još jednom opravdao očekivanja publike, a čekanje na velikoj hladnoći onih koji su se našli ispred klubova se definitivno isplatilo.

Sasa celje 3

Sasa Celje 4

Sasa Celje 1

Sasa Celje 2

Sasa Dizeldorf 1

Sasa Celje

Sasa Dizeldorf 2

Publika je skoro tri sata uživala u hitovima poput „Samo ovu noć“, „Kralj meraka“, „Nadji novu ljubav“, „Lagala je grade“… a pevač je atmosferu doveo do usijanja otpevavši i nekoliko hitova svojih kolega.

Inače, Matić se uveliko priprema za australijsku turneju koja počinje sredinom februara. Iako je do početka turneje ostalo još skoro mesec dana, saznajemo da publika u „zemlji kengura“ jedva čeka žurke uz „kralja meraka“ te da su svi koncerti već rasprodati!

Dizeldorf, hvala od srca! Uvek je zadovoljstvo pevati za vas! ❤ #NadjiNovuLjubav #SasaMatic #Ambis #Dusseldorf

A video posted by Saša Matić (@sasamatic_official) on

Turneja počinje 17. februara koncertom u Perthu, dok će publika u Sydney-u, Adelaide-u i Melbourne-u u Matićevim hitovima uživati 18., 24. i 25. februara.

Do tada mu ostaje još nekoliko nastupa po Evropi, nakon čega će, kako kaže, pokušati izdvojiti nekoliko dana za odmor sa porodicom.

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *