breaking news

KUME, ZAR I TI? Darko Kostić PROGOVORIO o prekidu druženja sa Jelenom Karleušom!

januar 24th, 2017 | by Dragan
KUME, ZAR I TI? Darko Kostić PROGOVORIO o prekidu druženja sa Jelenom Karleušom!
Film & TV
0

Modni kreator Darko Kostić progovorio je o svojoj kumi, Jeleni Karleuši sa kojom već neko vreme poslovno ne sarađuje.

Kostić je ipak istakao da nema nikakvih problema sa Jelenom.

„Mi smo apsolutno kumovi. Ja uvek širim ljubav, samo što ljudi ne mogu da prime ljubav. Ja nemam potrebu da se ljutim, ja nisam ništa izgubio, nisam se svađao ni sa kim“, rekao je Darko.

Popularni dizajner prisetio se i koncerta Jelene Karleuše iz 2010. godine, koji je bio održan u „Kombank areni“. Kostić kaže da je ponosan na posao koji je tada zajedno odradio s Karleušom.

Darko Kostic

„Napravili samo najveći modni imidž ikada, imidž koji je bio veći od bilo koje karijere. Iako su bili potpisani neki drugi, ja sam radio svaki detalj na svakom igraču“, rekao je.

Iako više poslovno ne sarađuje s JK, ne znači da Darko ne prati Jeleninu karijeru. Pesme koje je Karleuša objavila 2012. godine na albumu „Diva“ nisu baš po njegovom ukusu.

Za kraj, Kostić je istakao da sumnja u autentičnost pisma divljenja koje je Kim Kardašijan posvetila Jeleni Karleuši na svom sajtu.

„Ne zato što je to Jelena, jer zato što zaista mislim da se Kim Kardašijan ne bavi tim, znajući na koliko frontova oni funkcionišu, mislim da je to nemoguće. Nije nemoguće da je neko iz njenog PR tima. Pa ja svakodnevni na mejl dobijam mejlove Madone i Kajli Minog“, rekao je Darko za „Exkluziv“.

Darko Kostic 2

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *