breaking news

LJUBAV CVETA: Edita Aradinović je u SREĆNOJ VEZI, a konačno je OTKRILA njegov identitet!

januar 20th, 2017 | by Dragan
LJUBAV CVETA: Edita Aradinović je u SREĆNOJ VEZI, a konačno je OTKRILA njegov identitet!
Muzika
0

Pevačica Edita Aradinović često objavljuje tajnovite slike sa dečkom, a sada je otkrila njegovo ime.

Iako se pisalo da krije dečka, jer je sa njim objavila fotografiju na kojoj je njena ruka preko njegovog lica, Editi Aradinović je cela ta priča smešna, jer se ona ponosi svojim dečkom.

„U stabilnoj sam i srećnoj vezi. A na toj fotografiji gde mu se ne vidi lice ja sam njega samo zagrlila, pa je to ispalo tako tajnovito, a pre toga sam izbacila fotografiju gde mu se vidi lice, ali to iz nekog razloga nije objavljeno. Verovatno je ljudima mističnost zanimljivija“, rekla je Edita kroz smeh.

Ona je otkrila i da svog izabranika Ognjena zna ceo život, ali da su tek odnedavno zajedno.

Edita Aradinovic 2

„Ja volim da kažem da smo mi ceo život zajedno, pošto se znamo celog života, a zajedno smo godinu dana. Nismo se nikad družili, moja sestra je išla s njim u odeljenje osam godina u razred i viđali smo se na rođendanskim zabavama kao klinci i posle toga smo se viđali po kraju. Sestra bliznakinja njegovog najboljeg druga iz detinjstva bila je moja najbolja drugarica iz detinjstva i tako, povezani smo na razne načine. Imali smo mnogo bliskih ljudi, a nikada se nismo sreli“, ispričala je pevačica.

Iako je on sportski građen, Edita tvrdi da kod nje mišići nisu presudni.

„On je sportski tip i bavi se košarkom i genetika je presudila tu. Nemam neki određeni tip, ali možda volim visinu, to mi se svidelo“, objasnila je ona.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *