breaking news

NAPRAVILI NEZAPAMĆEN SKANDAL: Nikoliju i Relju izbacili iz biznis-klase!

januar 25th, 2017 | by Dragan
NAPRAVILI NEZAPAMĆEN SKANDAL: Nikoliju i Relju izbacili iz biznis-klase!
Muzika
0

Pevačica Nikolija Jovanović i njen izabranik reper Relja Popovič izazvali su skandal u avioni kada su se vrećali iz Ciriha za Beograd.

Oni su, naime, kupili karte za jeftiniju, ekonomsku klasu, ali su po ulazak otišli i opušteno seli u skplju, biznis-klasu. Kada su ih članovi posade zamolili da se premeste, oni su dramili, pa je neprijatna situacija potrajala.

„Svi mi koji smo se toga vraćali iz Ciriha za Beogradu morali smo da slušamo kako se Nikolika i relja raspravljaju tokom samog ukrcavanja. Prvo, kada su ušli u avion, seli su u biznis-klasu. Verovatno su videli prazna mesta, pa su poželeli da sede na tim mestima, iako za to nisu platili. Nakon što su seli i smestili se, došla je stjuardesa, koja ih je zamolila da pređu na svoja mesta u ekonomskoj klasi“, otkriva izvor koji se našao na istom letu.

„Čak ni nakon što im je članica posade ljubazno objasnila da ne mogu da sede na mestima koja nisu platili, oni su nastavili da se raspravljaju i ubeđujući da osanu ma skupim sedištima. pričali su da tu niko ne sedi pa zašto ne bi oni. Pošto im je stuardesa ljubazmo objasnila da avion neće poleteti sve dok svi putnici ne budu na svojim mestima, oni su pristali da se vrate u ekonomsku klasu“, ispričao je izvor.

Relja i Nikolija se nisu javljali niti odgovorili na poruke.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *