breaking news

OVO JE BIO OMILJENI KUTAK TOŠETA PROESKOG GDE SU NASTALE POSLEDNJE PESME!

januar 25th, 2017 | by Dragan
OVO JE BIO OMILJENI KUTAK TOŠETA PROESKOG GDE SU NASTALE POSLEDNJE PESME!
Muzika
0

Mnogi obožavaoci Tošeta Proeskog danas će mu odati počast, jer bi upravo na ovaj dana jedan od najboljih vokala koje je Balkan ikada čuo napunio 35 godina.

Toše Proeski je karijeru počeo kada mu je bio tek 10 godina, fascinantnom izvedbom pesme „Ave Marija“. Sa 15 godina već je nastupao na festivalu MakFest. Sa pesmom „Srce nije kamen“ postao je opšte poznat na Balkanu, a u pripremi je bila i nostrana karijera.

Uz muziku, bavio se i humanitarnim radom kao UNICEF-ov ambasador, a za svoja dobra dela je 2002. godine primio i priznanje Majke Tereze.

Tose Proeski 1

Tose Proeski 2

Tose Proeski 4

Tose Proeski 9

Tose Proeski 7

Tose Proeski 6

Tose Proeski 5

Ekipa „Blic Pulsa“ imala je priliku da poseti Tošeta pre nesreće u Skoplju gde nas je ugostio u svom studiju gde su nastale neke od najlepših balada na ovim prostorima.

Nažalost, karijeru koja je obećavala i njegov mladi život naprasno je prekinula saobraćajna nesreća. Toše Proeski poginuo je oko 6.20, 16. oktobra 2007. godine na autoputu A3, na putu iz Skoplja za Zagreb.

Automobil koji je vozio Georgij Georgijevski udario je u teretno vozilo nakon što je vozač zaspao za volanom. Menadžerka Ljiljana Petrović, koja je lakše povređena, spavala je u trenutku nesreće baš kao i Toše, ali Toše je na mestu preminuo.

Istraga je pokazala kako se vazdušni jastuci u trenutku nesreće nisu otvorili.

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *