breaking news

Ovo je osoba bez koje Simke ne može!

januar 16th, 2017 | by Dragan
Ovo je osoba bez koje Simke ne može!
Muzika
0

U današnje vreme, kada svi žive brzo, malo je onih koji mogu da se pohvale pravim prijateljstvom.Međutim, iako je teško, takva prijateljstva su moguća, a najbolji primer za to daje pevač Siniša Marić Simke, koji kaže da svoj život ne bi mogao zamisliti bez svog najboljeg prijatelja Dalibora Petrovića Bokija.

Simke i Boki 2

Ono što je zanimljivo u celoj priči je da su Simke i Boki kolege i da su se na poslovnom planu i upoznali, nakon čega je poslovna saradnja prerasla u pravo prijateljstvo.Boki je inače klavijaturista i prati Simketa na svim njegovim nastupima.Njih dvojica su, kako pevač tvrdi, nerazdvojni tandem.

„Sve je počelo od poslovne saradnje, da bi danas prešlo u jedno lepo i pravo, neraskidivo prijateljstvo.Što se tiče mene, ja Bokija, kao i celu njegovu porodicu gledam kao familiju, a ne kao prijatelje, a znam da je tako i u njegovom slučaju, kada sam ja u pitanju.On se u nekim teškim momentima u mom životu pokazao kao pravi brat i zaista ga tako i doživljavam.To je prijateljstvo za ceo život“-tvrdi Simke.

Simke i Boki 1

Obzirom da je na našoj estradi malo ljudi koji se mogu pohvaliti ovakvim prijateljstvom, lepo je znati da postoji, a mnoge njihove kolege bi mogle da se ugledaju na njih dvojicu!

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *