breaking news

SEVERINA PRVI PUT PROGOVORILA: Evo šta kaže o operaciji i porodičnim problemima!

januar 2nd, 2017 | by Dragan
SEVERINA PRVI PUT PROGOVORILA: Evo šta kaže o operaciji i porodičnim problemima!
Muzika
0

Severina Kojić skoro nikada ne demantuje navode medija, ali ovaj put napravila je presedan i na „uvijen“ način je to učinila.

Naime, hrvatska zvezda govorila je juče za Radio Bar, povodom novogodišnjeg nastupa u ovom crnogorskom gradu, a novinari su je pitali upravo o svemu što se pisalo – od navodne operacije glasnih žica, povlačenja sa estrade i problemima sa ocem njenog sina Aleksandra.

„Ja ne čitam novine već pet godina. Jedna moja koleginica se puno ranije „isključila“. Kad sam shvatila da ona super živi, neopterećeno time što se piše, onda sam odlučila da i ja to uradim. Toliko toga krivog napišu da ljudi uopšte ne mogu stvoriti pravu sliku, a mislim da ima puno boljih knjiga i filmova na koje bi mogli potrošiti vreme“, rekla je Seve.

severina-2

Ona je istakla i da je zadovoljna 2016. godinom:
„Čujem da se mnogi žale na 2016. ali ne možete u svakoj godini imati sve. Meni je, mogu reći, ova godina bila lepa. Imam svog čoveka uz sebe. Uživala sam sa detetom, svojom porodicom, imali smo puno koncerata… Godina je bila sasvim solidna“, objasnila je popularna Hrvatica.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *