breaking news

SRPSKI SEKS I GRAD: Britanski producent pravi kasting za film u Beogradu!

januar 31st, 2017 | by Dragan
SRPSKI SEKS I GRAD: Britanski producent pravi kasting za film u Beogradu!
Film & TV
0

Maks Rajan, koji je u „Seks i grad 2“ glumio Samantinog ljubavnika, dolazi u februaru u Srbiju da bi izabrao desetak domaćih glumaca za treći nastavak filma

Britanski glumac i producent Maks Rajan dolazi sledećeg meseca u Beograd kako bi organizovao kasting za uloge u trećem nastavku filma „Seks i grad“, ekskluzivno saznajemo!

Rajan, koji je i sam bio deo drugog dela filmske priče o četiri najbolje prijateljice, odabraće desetak glumaca za epizodne uloge u kultnom filmu.

– Maksov dolazak očekujemo već početkom februara i sve je spremno za kasting. Kad dođe, detaljno će nam objasniti šta očekuje od srpskih glumaca, znači za koje likove će ovde napraviti izbor. Rajan je jedan od producenata trećeg nastavka, i ovo je veliki kompliment za Srbiju – rekao je za Kurir izvor blizak producentskoj kući koja je organizovala dolazak Maksa Rajana u Beograd.

Sex i grad

Rajan je u filmu „Seks i grad 2“ glumio Rikarda Spirita, ljubavnika Samante Džons. Njih dvoje se upoznaju u Abu Dabiju, gde je Samanta sa Keri, Mirandom i Šarlot otišla na odmor. Naravno, što se kastinga tiče, glavne uloge ostaju u rukama Sare Džesike Parker (Keri Bredšo), Kim Katral (Samanta), Sintije Nikson (Miranda Hobs) i Suzan Dejvis (Šarlot Jork). Ali ako se holivudske zvezde predomisle, pa zbog nekih nepremostivih razlika ili premalog honorara odustanu od snimanja trećeg dela filma, Kurir ima predloge za njihove uloge u domaćoj verziji.

Lik Keri Bredšo bi, prema našem mišljenju, idealno dočarala Anđelka Prpić. Samantu Džons bi mogla igrati samo jedna – Suzana Mančić! Uloga advokatice Mirande odlično bi legla Ani Sofrenović, dok Slobodu Mićalović vidimo kao srpsku Šarlot.

Nikola Kojo

Glavni zavodnik
NIKOLA, TI SI ZVERKA!

Naravno da u raspodeli domaćih glumaca za uloge u „Seks i grad 3“ nismo zaboravili ni najvažniju kariku bez koje ni serija ni filmovi ne bi imali smisla. Reč je o Zverki, čoveku zbog kojeg je sve i nastalo.

Pa ko bi bio srpski Zverka? Nismo mnogo razmišljali oko izbora za tu kultnu ulogu. Da se mi pitamo, Zverku bi glumio Nikola Kojo!

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *