breaking news

DRAMA DRAGANE MIRKOVIĆ: Toni završio u bolnici, evo zašto!

februar 16th, 2017 | by Dragan
DRAMA DRAGANE MIRKOVIĆ: Toni završio u bolnici, evo zašto!
Razno
0

Toni Bijelić, suprug Dragane Mirković, primljen je u bolnicu zbog jake upale pluća pre nekoliko dana.

Sa njim su sve vreme bili supruga Dragana, folk pevačica, i njihova deca Marko i Manuela. Oni su se baš potresli i zabrinuli, međutim, nakon celodnevnih pregleda, ustanovljeno je da je Toni pod jakom upalom pluća, pa mu je prepisana terapija i pušten je na kućno lečenje.

„Iako su svi u prvi mah bili veoma zabrinuti za Tonija, Dragani i deci bilo je bitno da se Toni uz dobru terapiju leči blizu njih, da bude kod kuće. Lekari su to dozvolili, pa je Dragana suprugu mogla da priredi i iznenađenje za Svetog Trifuna, koji su i proslavili u svom domu u Beču“, kaže izvor blizak našoj folk pevačici.

„Tačno je to što ste saznali, Toni ima jaku upalu pluća, ali je izašao iz bolnice i sada smo kod kuće. Sve će biti u redu, hvala vam“, rekla je ljubazno Dragana Mirković.

Dragana Mirkovic 2

Dan ljubavi važniji od 8. marta

A o tome kako su proslavili praznik ljubavi, Dragana kaže:

„Verujte mi, važniji mi je Dan zaljubljenih kao zaljubljenoj ženi nego Dan žena. Toni i ja uvek to proslavimo simpatično i slatko. Obavezno je tu i torta u obliku srca, baloni u obliku srca i, što je najvažnije, čestitke sa romantičnim porukama“, rekla nam je Dragana.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *