breaking news

EKSKLUZIVNO! OVO JE SMS PREPISKA MILICE DABOVIĆ I SIMONA OKO 100.000 EVRA!

februar 22nd, 2017 | by Dragan
EKSKLUZIVNO! OVO JE SMS PREPISKA MILICE DABOVIĆ I SIMONA OKO 100.000 EVRA!
Film & TV
0

Milica Dabović je posle izjava koje je njen dečko Šime Šiklić Simon davao medijima u kojima ju je nazivao ljubomornom, ostavljenom ženom, odlučila da za “Blic” ispriča šta joj se sve dešavalo u vezi sa Šilićem, koji je pre dva dana proveo više od sedam sati na saslušanju u tužilaštvu.

Došli smo i u posed prepiske između Milice i Simona gde mu ona traži da joj vrati novac koji mu je pozajmila dok su se zabavljali.

– Za vreme veze me je ubijao od batina i stalno mi je krao novac. „Hamer“ koji je vozio je vlasništvo mog oca i bio je dogovor da ga proda. Taj auto mi nismo videli već tri-četiri meseca, nismo ni videli novac od prodaje tog auta. Otac je otišao da prijavi nestanak automobila – započinje svoju priču Milica.

Dabovićeva tvrdi da joj je bivši dečko uzimao novac koji joj nikada nije vratio.

– Samo sam ga molila da mi vrati novac koji mi otkada se zabavljamo uzima i troši. Samo sam ga to molila. To je negde oko 100.000 evra, uzeo mi je sat koji sam platila, auto, bankovnu karticu, a keš koji sam imala u novčaniku je redovno uzimao – objašnjava naša reprezentativka u košarci.

Milica Dabovic 1

Milica Dabovic 2

Milica Dabovic 3

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *