breaking news

OPA – Saša Popović zvao Stoju u „Zvezde Granda“

februar 12th, 2017 | by Dragan
OPA – Saša Popović zvao Stoju u „Zvezde Granda“
Muzika
0

Posle pet godina pauze, Stojanka Stoja Novaković se vraća u jato Saše Popovića kao članica žirija „Zvezda Granda“.

Bela Ciganka (kako je nazivaju zbog istoimenog hita), napustila je najveću izdavačku kuću još 2012. nezadovoljna time što su u prvom planu bile mlade zvezde „Granda“.

stoja

U međuvremenu, situacija se promenila, a Kurir piše da će je direktor „Granda“ Saša Popvić ponovo angažovati, ali ovog puta kao članicu žirija popularnog takmičenja.

– Stoja se začudila kada ju je Saša pitao da li pristaje da bude u žiriju „Zvezda Granda“. Nije očekivala takav poziv, ali joj se svidela ideja da se oproba u toj ulozi. Problem je što ona ima dosta zakazanih nastupa i radnim danima, pa ne može da se uklopi sa snimanjima, koja traju do kasno uveče. Zbog toga joj je Popović predložio da zasad snimi nekoliko emisija, a da će kasnije pregovarati o stalnom angažmanu – kaže izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, ni Stoja ni Saša nisu pominjali na čije će mesto pevačica doći u žiriju, ali se pretpostavlja da će za početak zameniti Lukasa, koji će imati dosta obaveza sa turnejom i velikim beogradskim koncertom.

– Tih nekoliko epizoda, Stoja će verovatno snimiti umesto Ace. On kreće na turneju po Balkanu i sigurno neće moći da snimi neke emisije. Budući da Popović nju želi za stalnog člana od sledeće sezone, pretpostavljam da planira nekome iz sadašnje postave da se zahvali na saradnji – dodaje ovaj izvor.

Balkan lifestyle/Alo.rs/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *