breaking news

OPTUŽNI PREDLOG PROTIV PEVAČA: Šašiću prete dve godine zatvora!

februar 19th, 2017 | by Dragan
OPTUŽNI PREDLOG PROTIV PEVAČA: Šašiću prete dve godine zatvora!
Muzika
0

Željko nije pristao da sklopi sporazum sa tužilaštvom i izbegne krivično gonjenje, pa ga uskoro očekuje poziv da dođe na sud.

Željku Šašiću prete dve godine zatvora! Drugo osnovno tužilaštvo podiglo je optužni predlog protiv pevača zbog neplaćanja alimentacije za ćerku Sofiju (17), koju ima sa Sonjom Vuksanović.

U trenutkua podizanja tužbe Šašićev dug je iznosio 20.000 evra.

– Za ovo krivično delo zaprećena je novčana kazna ili kazna do dve godine zatvora – objašnjava naš izvor i dodaje da se u praksi ovakvi slučajevi uglavnom završe sklapanjem nagodbe, što pevač nije prihvatio.

Zeljko Sasic 1

– Očigledno da Šašić nije pristao da plati zaostala dugovanja ćerki, a tužilaštvo je prikupilo dokaze za optužni predlog, pa će mu se suditi u redovnom postupku – objašnjava on.

Sonja Vuksanović podnela je krivičnu prijavu, u kojoj je navela da od 2013. Željko nije uplatio ni dinar alimentacije iako se tokom brakorazvodne parnice obavezao da za Sofiju mesečno daje 618 evra.
– Šašić se branio da nema nikakva dugovanja i da ispunjava sve svoje obaveze prema ćerki. Tvrdio je da je tužba bivše supruge neosnovana i da su su optužbe lažne. Govorio je čak i da je davao ćerki više od sume koja je neophodna za mesečno izdržavanje i školovanje. Međutim, kako nije imao dokaze za ovakve navode, uskoro će morati da sedne na optuženičku klupu – navodi izvor i podseća da je tužilaštvo imalo problem da utvrdi pravu adresu i pozove Šašića da dođe i da iskaz.

Sonja Vuksanovic

Propustio šansu
ODBIO DA PLATI DUG

Željko Šašić mogao je da izbegne suđenje da je prihvatio da u roku od godinu dana isplati dug.
– Tada bi morao da vodi računa da ne ponovi istu grešku, jer ovakvu nagodbu s tužilaštvom može da sklopi samo jednom – objašnjava sagovornik Kurira upućen u postupak.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *