breaking news

Sanela Vujnović:“Mogla bih da živim u Sarajevu“!

februar 20th, 2017 | by Dragan
Sanela Vujnović:“Mogla bih da živim u Sarajevu“!
Muzika
0

Pevačica Sanela Vujnović, čija karijera posle Farme ide uzlaznom putanjom, prošle nedelje je boravila par dana u Sarajevu.Iako je u ovom gradu bila poslovno, ona ističe da uvek vrlo rado dođe u ovaj grad i da bi, pored Beograda, gde živi, mogla živeti i u Sarajevu, a kako kaže, za to postoji mnogo razloga.

Jedan od njih je i bosanska kuhinja, kjoj Sanela nikad ne može da odoli!

„Tačno je da obožavam bosansku kuhinju i ne mogu zamisliti dolazak u Sarajevo, a da ne odem na ćevape i prošetam Baščaršijom, ali na prvom mestu moram da kažem da je razlog ljudi koji žive u tom gradu.Svi su ljubazni i iskreno ti požele dobrodošlicu u njihov grad.Sarajevo nekako oma dušu i poseban je grad.Uvek rado dolazim i vrlo često se zadržim duže nego što sam planirala“-kaže Sanela.

Sanela Vujnovic 1

Sanela Vujnovic 5

Kako smo saznali, Sanela priprema novu pesmu, zbog čega vodi računa o ishrani i redovno trenira, kako bi ostala u top formi, ali svaki njen dolazak u Sarajevo prođe neslavno kada su kalorije u pitanju!

„O da, o tome nemojte ni da me pitate, jer ja zaista ne mogu da odolim ni ćevapima, ni njihovoj piti, ni sogan dolmi, tako da uvek prekršim sa dijetom ili ishranom kada dođem u Sarajevo, pa kada se vratim u Beograd, moram da pojačam trening.Posebno sada kada treba da izađe nova pesma, restrikcija sa hranom je obavezna“-priznaje Sanela.

Sanela Vujnovic 2

Sanela Vujnovic 6

Kako se vidi na fotografijama, Sanela izgleda odlično, pa ne treba da brine, jer je već spremna za promociju nove pesme, koju potpisuje Saša Milošević Mare, koji je radio i Evrovizijsku pobedničku pesmu Mariji Šerifović, a oni koji su imali prilike da čuju novu Sanelinu pesmu, složni su u tome da će joj ista doneti veliku popularnost i postati veliki hit.

Sanela Vujnovic 3

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *