breaking news

STOJA PRVI PUT O SAMOUBISTVU MUŽA: Bilo je teško dokazati da nisam kriva!

februar 3rd, 2017 | by Dragan
STOJA PRVI PUT O SAMOUBISTVU MUŽA: Bilo je teško dokazati da nisam kriva!
Muzika
0

Iako je pevačica Stojanka Novaković Stoja godinama tvrdila da je njen prvi suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći, isplivale su priče da se on zapravo bacio u reku.

„Bilo mi je teško kada sam u to vreme morala svojim roditeljima da dokazujem da novinarski naslovi nisu tačni. Naročito što sam većinu stvari u životu ostvarila svojim radom i trudom. Kada su izašli naslovi u novinama o smrti mog muža, nisu me dotakli jer sam se više plašila za svoje dete. Moj sin je imao svega tri godine kada je izgubio oca. Oko drugih stvari se nisam potresala jer najbolje znam svoj život. Bilo mi je bitno samo da li će to moje dete doživeti loše, naročito što je rano ostao bez oca“, priča Stoja, koja je i nakon svega što se dogodilo ostala u kontaktu sa prijateljima svog bivšeg supruga.

„Danas, kada je sve to prošlo, u kontaktu sam sa rođacima mog muža. Njegovi roditelji su nažalost, umrli“, kaže pevačica.

Ona je sada udata arhitektu Igora Jovanovića.

„Mom mužu nije lako, kao ni svim muževima čije su žene pevačice. Mnogo trpi zbog mene i mog posla, prvo stalne telefonske pozive od mnogih ljudi, a sa druge strane jer je arhitekta i bavi se svojim primarnim poslom. Uz sve to, nisam uvek dobra i miroljubiva, imam svoje stavove i često znam da vičem po kući. Često kada nisam u pravu znam da se suprotstavim i da izguram do kraja ono što poželim“, priznaje Stoja.

Stoja 1

„Kada sam pravila promene u karijeri i iskorake, svi su se ljutili. Pre trinaest godina, kada sma bila plavuša i želela da barbikasto izgledam i budem mršava kao svaka žena, na mene su svi bili ljuti i osećali se kao da sam ih izdala. Govorili su mi: „Šta uradi sa sobom?” Zbog toga sam se vratila na moj stari fazon, samo sam malo starija“, kroz smeh poručuje Stoja, koju smo pitali da li na tezgama zarađuje dobro kao i svoje kolege.

Ne vređa me to što se moje kolege hvale ciframa, da su zaradili ovoliko ili onoliko na nastupu, gledam svoje nastupe i svoj novčanik, tuđi me ne brine.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *