breaking news

ONE SU HRABRE ŽENE ESTRADE: Smogle su snage da javno govore o silovanju i TRAUMI kroz koju su prošle!

februar 18th, 2017 | by Dragan
ONE SU HRABRE ŽENE ESTRADE: Smogle su snage da javno govore o silovanju i TRAUMI kroz koju su prošle!
Film & TV
0

One su progovorila javno i na taj način ohrabrile ostale žene da istupe i kažu šta im se dogodilo kako bi počinitelj bio uhvaćen

Pevačica Goca Tržan poznata je po svom vedrom duhu i brojnim šalama koje izgovara pred TV kamerama, ali u toku jučerašnjeg dana odlučila je da podeli i jedno jako potresno iskustvo iz svog života, tačnije iz perioda kada je imala svega 18 godina.

– Nemam nikakav problem s tim da kažem da jesam imala neprijatno iskustvo. Jedan poznanik je pokušao da me siluje. Imala sam 18 godina – otkrila je pevačica u emisiji Exkluziv.

Goca Trzan

Neprijatno iskustvo koje je doživela dogodilo se na Zaječarskoj gitarijadi gde je nastupila sa rok bendom. “Nažalost, to se uvek dešava sa ljudima koje poznajete i u koje imate poverenja. Bilo je to vrlo neprijatno iskustvo sa kojim sam se lako izborila, osvestila sam deo sebe”, izjavila je Goca. “Vrlo sam slobodna žena i vrlo sam otvorena, te sam naučila jednu važnu lekciju: kada ste otvoreni i veseli, nekim muškarcima koji imaju problem sa sobom to može biti poziv za nešto što su utripovali.”

Nives Celzijus

Slično iskustvo imala je takođe i Nives Celzijus koja je izjavila da je silovao fudbaler Dinama kada je imala svega 16 godina, a čije ime nije htela da otkrije.

– Desilo se na podu hotelske sobe. Rekla sam mu da stane i da mi smeta jer nisam nikad spavala s muškarcem, a on me je udario u glavu i nastavio sa svojom namerom – izjavila je svojevremeno Nives.

Verica Rakocevic

Modna kreatorka Verica Rakočević takođe je silovana kada je imala 18 godina i o tome je javno pričala.

– Kad sam pre mnogo godina iznela svoj slučaj, neki moji prijatelji, čak i intelektualci od kojih to nisam očekivala, rekli su mi „Šta ti je to trebalo“. Pa trebalo mi je da pomognem nekoj devojci od 18 godina kojoj se to desi da može da nastavi život dalje i da eto jednog dana bude srećna, zadovoljna i, da budem neskromna, uspešna kao ja – izjavila je kreatorka.

Ava Karabatic

Takođe, isto iskustvo imala je i starleta Ava Karabatić.

– Morala sam ostati sabrana. U sebi sam vrištala, a spolja sam se ljubazno smeškala. Nisam htela da na meni vidi strah – rekla je Ava.

Vesna Rivas

Pevačica Vesna Rivas otkrila je da je pokušao jedan mladić da je siluje još kad je išla u srednju školu.

Jelena Nadj

Jelena Nađ, bivša supruga fudbalera Alberta Nađa, javno je optužila svog bivšeg supruga da je pokušao da je siluje sa kašikom za cipele.

Balkan Lifestyle/Espreso

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *