breaking news

BACKSTAGE REANIMIRA PUBLIKU:Gde god nastupaju naprave lom!

mart 19th, 2017 | by Dragan
BACKSTAGE REANIMIRA PUBLIKU:Gde god nastupaju naprave lom!
Muzika
0

Ako neko može da se pohvali odličnim žurkama na svojim nastupama, onda su to sasvim sigurno sve traženiji momci iz Backstage bend.

Od izlaska njihove nove pesme „Reanimiran“, mnogobrojni obožavaoci i oni koji ih prate na nastupima zbijaju šale na njihov račun, govoreći kako im je zaista potrebna reanimacija posle žurki koje ovi momci prave, dok se oni samo zadovoljno smeju.

„Svim ljudima koji se bave ovim poslom je bitno da ih publika podrži i drago nam je što takva šala kruži među ljudima, jer to samo znači da ljudi odlaze zadovoljni kući posle naših nastupa.Iako je pesma izašla pre samo desetak dana, publika je peva sa nama u glas, gde god da nastupamo“-Kaže nam zadovoljno Bojan, pevač ovog benda.

Kada je u pitanju puls publike, Backstage bend je imao do sada priliku da opipa puls publike u Srbiji i Bosni i Hercegovini, a kako stvari stoje, uskoro će to učiniti i u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Dijaspori, jer pozivi za njihove nastupe dolaze sa svih strana!

Backstage bend 2

Backstage bend 3

Backstage bend 4

Backstage bend 5

Backstage bend 6

Backstage bend 7

Mi Vam donosimo slike sa samo nekoliko nastupa i potsećamo na pesmu „Reanimiran“ u kojoj glavnu ulogu ima proslavljena manekenka Sunčica Travica.

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *