breaking news

DAJANU ZOVU NA PINK: Paunovićki posle razvoda od Žike sve krenulo!

mart 24th, 2017 | by Dragan
DAJANU ZOVU NA PINK: Paunovićki posle razvoda od Žike sve krenulo!
Film & TV
0

Voditeljka se neće pridružiti ekipi „Granda“, gde je ranije radila, već pregovara s „ružičastom televizijom“ da pojača njihove redove.

Dajana Paunović uskoro se vraća na male ekrane.

Pevačica i voditeljka pregovara s čelnicima Pink televizije o novom angažmanu. Ukoliko bivša žena producenta „Granda“ Žike Jakšića postigne dogovor, ona će dobiti svoju autorsku emisiju.

Počela u „Grandu“

Pozvali smo Dajanu, koja je potvrdila naša saznanja:
– Još uvek se ne bih oglašavala na tu temu jer to još uvek nije zvanično, ali očekujte lepe vesti u skorije vreme – kratka je bila voditeljka.

Podsetimo, Dajana je počela karijeru kao voditeljka emisije „Zvezde Granda – Idemo dalje“, u kojoj je izveštavala o kandidatima. Ubrzo je izdala prvi singl „Sve bih dala“. Nedugo nakon toga snimila je duet s kumom Ildom Šaulić „Boli me, nevero“.

Povukla se zbog sina Dušana

Kada je 2012. godine rodila sina Dušana, Dajana se povukla s muzičke scene kako bi se posvetila odgajanju deteta. Godinu dana kasnije odlučila se na novi poslovni poduhvat, želela je da se okuša u informativnom programu. Tada je postala voditeljka Jutarnjeg programa vikendom na Hepi televiziji.

Prošlog meseca objavila je da se razvodi od Žike Jakšića, producenta „Granda“.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *