breaking news

EKSKLUZIVNO! ZAVIRITE U NOVI STUDIO ŽELJKA JOKSIMOVIĆA GDE JE OMILJENI GOST NEGOV SIN KOSTA!

mart 8th, 2017 | by Dragan
EKSKLUZIVNO! ZAVIRITE U NOVI STUDIO ŽELJKA JOKSIMOVIĆA GDE JE OMILJENI GOST NEGOV SIN KOSTA!
Muzika
0

Pre godinu i više dana rešio je da svoj muzički prostor renovira i modernizuje, a ekipa “Blica” imala je tu priliku da ekskluzivno zaviri u nove prostorije na koje je Joksimović i te kako ponosan.

– Ovde se pravi muzika i to je moj omiljeni kutak. U studiju provodim više sati dnevno, a desi se da provedem i noći, ako je potrebno. Porodica i muzika su moje dve najveće ljubavi – kaže Joksimović za “Blic” koji muziku ne doživljava kao posao, već kao deo života.

Željkov studio “Minakord” opremljen je najsavremenijim muzičkim uređajima, baš kao svetske zvezde, a Joksimović kaže da sve što zaradi voli da ulaže u muzičku opremu i instrumente.
– Važno mi je da muziku stvaram i interpretiram sa najboljom opremom. Volim da imam sve što je kvalitetno, i to puta tri više – kaže Željko u čijem novom studiju je nastao i album “Dva sveta” kojim je kantautor oduševio publiku u zemlji i regionu.

Pevač nam je otkrio da ga u “Minakordu” posećuje i najslađi gost, njegov sin Kosta.

– Naravno da dolazi kod mene. On je redovan posetilac tatinog studija. Zanimljivo mu je da bude ovde. Dopadaju mu se boje, instrumenti, muzički uređaji. Sve je to za njega zabavno. Vrlo često i Mina radi u studiju, pravi demo snimke, i komponuje. Tako da je to već porodična manufaktura – kaže Željko za “Blic”.

Da kod njega nema mesta sujeti dokazuje i činjenica da Joksimović u svom studiju stvara muziku i za svoje kolege, a nedavno je i Jeleni Tomašević pred koncert u Centru “Sava”, ustupio svoj studio kako bi vežbala zajedno sa bendom. Željko tek planira da iznenadi publiku novim pesama koje se krčkaju u njegovom luksuzno opremljenom studiju.

Zeljko Joksimovic 1

Zeljko Joksimovic 2

Zeljko Joksimovic 3

Zeljko Joksimovic 7

Zeljko Joksimovic 6

Zeljko Joksimovic 5

Zeljko Joksimovic 4

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *