breaking news

I poznati hrle u Dioptu! SJAJNI popusti u Beogradu, Novom Sadu, Nišu…

mart 31st, 2017 | by Dragan
I poznati hrle u Dioptu! SJAJNI popusti u Beogradu, Novom Sadu, Nišu…
Razno
0

Veliki broj poznatih ličnosti sjatiće se u petak, gde drugo nego u Dioptu, baš kao i svaki put kada Diopta slavi rođendan!

U jeku svog martovskog rođendasnkog slavlja, Diopta je za svoje kupce priredila sjajna iznenađenja!

Pored 20% popusta na dioptrijske remove, naočare za sunce i oftalmološka stakla, koji vasčekaju 31. marta u našim radnjama U TC Ušću, Nišu, i dvema radnjama u Novom Sadu, otvaramo i sezonu sunca sjajnom ponudom.

Naši kupci znaju da kod nas mogu naći uvek najnovije modele Fendi, Celine, Givenchy, Jimmy Choo, MaxMara, Marc Jacobs, Max&Co, Carrera, Tommy Hilfiger, Boss, Boss Orange, a sada predstavljamo i dva nova sjana brenda: POLAR OID i ETNIA BARCELONA.

Sa POLAROIDom je sve počelo još 1929 godine, kada je Edvin Land izumeo polarizovana sočiva. Od tada do sada ta thenologija nije prevaziđena, ali je POLAROID otišao i dalje i napravio naočare za sunce koje su felksibilne, zanimljivih boja I koje će biti ravi hit na plažama tokom leta.

ETNIA BARCELONA je četvrti brend u svetu, a dizajn i kvalitet materijala njihovih diopriijskih ramova i načara za sunce otkriva izuzetnu povećenost , ljubav i strast. Njihove boje i ramovi od prirodnih materjal su ono što ih zaista izdvaja od konkurencije. Podršku njihovim linijama daju umetnici raznih zanata širom sveta: od vrhunskih kulinarskih šefova do DJ- ejeva.

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *