breaking news

Saša Matić oduševio Šibenik i ispunio želju slepom dečaku

mart 13th, 2017 | by Dragan
Saša Matić oduševio Šibenik i ispunio želju slepom dečaku
Muzika
0

Proteklog vikenda Saša Matić održao je još jedan u nizu spektakularnih nastupa u Hrvatskoj.
Kako to obično biva na njegovim nastupima, publika je celu noć provela na nogama, horski pevajući dobro poznate hitove ovog popularnog pevača.

Na Matićev nastup došao je i slepi jedanaestogodišnji dečak Mate, čija je velika želja bila upoznati popularnog pevača. Mate ide na satove pevanja i gitare, a jedan od njegovih omiljenih pevača, u čijim pesmama neizmerno uživa je i Saša Matić.

Sasa i Mate 1

Matićev tim se potrudio da dečaku ispune želju te je tako Mate dobio priliku da upozna Sašu i druži se s njim neposredno pred nastup.

– Najdraža njegova pesma mi je ‘Kad ljubav zakasni’ i zato sam i pitao Sašu kome je ona posvećena. Ja nisam znao da će Saša doći ovde i mama me baš iznenadila. Rekla je da idemo šetati – priča vidno uzbuđeni Mate kojemu nije bio problem ostati malo duže budan kako bi upoznao Sašu, ali i poslušao izvedbu omiljene pesme.

Sasa i Mate

Mate je pre nekoliko dana proslavio rođendan i upoznavanje sa Sašom neposredno pred pevačev nastup u klubu Inside mu je uistinu bilo pravo rođendansko iznenađenje koje će zasigurno dugo pamtiti.

Sasa i Mate 2

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *