breaking news

SUZANA MANČIĆ U SUZAMA: ĆERKA JE IZDALA NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN!

mart 23rd, 2017 | by Dragan
SUZANA MANČIĆ U SUZAMA: ĆERKA JE IZDALA NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN!
Muzika
0

Voditeljka i loto devojka Suzana Mančić doživela je najgoru izdaju od svoje ćerke Teodore.

Naime, ćerka Teodora venčala se u Las Vegasu sa svojim izabranikom, bogatim američkim biznismenom, a mami je javila tek kad je sve završeno!

Suzana nije mogla ni da pretpostavi da će Teodora organizovati venčanje daleko od Srbije i da to nikome neće javiti. Tek kad je ceremonija završena, ćerka joj je javila da se udala, što je nju šokiralo.

– Suzani je bilo žao što nije bila na venčanju ćerke, a posebno joj je bilo krivo što uopšte nije ni znala da će se Teodora udati. Međutim, ona joj je objasnila da su njih dvoje naprasno odlučili da se venčaju u Americi i da će organizovati veliku svadbu u Beogradu – kaže izvor.

suzana mancic

Teodora i bogati biznismen verili su se u oktobru 2015, na putovanju u Beč. Mančićeva je tada ushićeno rekla da jedva čeka da postane baka.

– Dosta sam emotivno reagovala, to je moj prvenac, ponos majkin. Dokle god je zet dobar njoj, biće dobar i meni. On je američki državljanin, bavi se biznisom, a trenutno biraju mesto u Evropi gde bi mogli da se skuće. Jedva čekam da postanem baka – rekla je tada loto devojka. Inače, Teodora je Suzanina ćerka iz braka sa Nebojšom Kunićem, bubnjarem Sedmorice mladih, a pažnju javnosti privukla je pre dve godine, kad je obelodanila da je u vezi sa znatno starijim muškarcem.

Balkan lifestyle/Pulsonline/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *