breaking news

Počela sezona provoda za URBANE FACE: Otvoren SHAKE ‘N’ SHAKE!

maj 8th, 2017 | by Dragan
Počela sezona provoda za URBANE FACE: Otvoren SHAKE ‘N’ SHAKE!
Muzika
0

Sezona noćnog provoda na beogradskim rekama počela je proteklog vikenda, kako drugačije nego otvaranjem jednog od najpoularnijih klubova na vodi, splava SHAKE ‘N’ SHAKE! Kako ovaj klub privlači mahom urbane face, tako su se i među gostima na otvaranju našli sportisti, pevači, tviteraši, glumci, balerine, manekeni…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pop pevačica Goca Tržan, ludo se provela, pa iako izbegava alkohol, uz odlične haus i rnb ritmove popila je i aperol sprtiz koji je upotpunio njeno veče na splavu. Pored nje, uz iste ritmove uživale su proslavljena odbojkašica Slađana Erić, i hrvatska pop pevačica Martina Vrbos koja je na splav došla u društvu supruga, ali se nije zadržala do jutra, kao što je to slučaj sa ostalima, s obzirom da je kod kuće čekao sin Kosta.

U dobroj muzici i odabranom društvu uživao je i tviteraš Ničim izazvan u društvu brojnih prijatelja. Poznati beogradski baletski igrači i koreografi, supružnici Katarina i Milan Gromlić redovno izlaze u provod upravo na ovaj splav, pa su se, logično, našli među zvanicama na otvaranju. Među gostima bili su i sve popularniji glumac Luka Raco i model Miloš Radičević, a u masi su viđene i brojne druge poznate face koje su već odlučile koje je mesto br. 1 u Beogradu ovog leta kada se govori o noćnom provodu.

Foto:ShakeNShake

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *