breaking news

Otkrivamo ko je sve želeo pesmu „Opasna“!

jul 28th, 2017 | by Dragan
Otkrivamo ko je sve želeo pesmu „Opasna“!
Muzika
0

 

Stara narodna kaže:“Ko pre devojci, nejgova devojka“! E tako bi moglo da se kaže i za pesmu „Opasna“, koju je snimio Drago Byli Dragon, koji je preduhitrio neke kolege, kada je pomenuta pesma u pitanju!

Kako saznajemo, za ovu pesmu su bile zainteresovane neke Dragine kolege, poput Bobana Rajovića i Dade Polumente, ali ju je ipak snimio Dragon.

„Čuo sam priču da su za moju pesmu bili zainteresovane neke kolege, ali ne znam tačno ko je u pitanju.Normalno je da tekstopisci ponude jednu pesmu drugim izvođačima, ali u ovom slučaju nije bilo otimanja oko pesme, kako su se pronele priče u poslednje vreme po estradnim kuloarima“-kaže kroz osmeh Dragon.

Svakako da Dragon priča sve to sa osmehom na licu, obzitom da je pesma završila kod njega, a kako saznajemo, oko pesme se, u pravom smislu te reči vodila borba između Bobana i Dade.Kako bi izbegla nesporazume, tekstopisac pesme Divna Milovanović je odlučila da pesmu da dragonu, a obzirom na uspeh iste, izgleda da nije pogrešila.

Mi Vas još jednom potsećamo na pesmu „Opasna“ i pitamo Vas da li možete da zamislite Rajovića ili Dadu u izvođenju iste, obzirom da je Dragonu legla, kao da je za njega pisana:

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *