breaking news

Macine kornjačice „zapalile“ kafanu!

oktobar 26th, 2017 | by Dragan
Macine kornjačice „zapalile“ kafanu!
Film & TV
0
U kafani „Stara pesma“ popularni glumac i voditelj Dragan Marinković Maca i Dragan Veslinović promosali  su novu pesmu i spot

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca i njegov imenjak, pevač mlađe garde, Dragan Veselinović, promovisali su u utorak uveče spot za pesmu „Kornjačice„. Vesele note odjekivale su Starom Pesmom, a oduševljenje zbog spota nisu krile brojne prisutne novinarske ekipe. Maca je objasnio i neobičan naziv pesme, dodavši da je kornjača jedina životinja koja do sada nije opevana u pesmama na ovim prostorima, i da je upravo to razlog činjenice da se nova numera tako zove.
Prisutne je prvo pesmom razgalio Dragan Veselinović, a zatim je uz hektolitre vina „Plantaže„promovisan novi spot.
Kuriozitet je i to što su se gosti pojavili tek po završetku promocije, pa su osim košarkaške legende Miroslava Berića i pevača Mišela Gvozdenovića i Nemanje Makimovića, svi ostali došli sa dva sata zakašnjenja. Uz folk hitove, u Macinom i Draganovom društvu uživali su Katarina Živković, koja nije krila oduševljenje zbog „Kornjačica“, zatim glumac Milan Vasić, pevačice Sandra Afrika,Maja Milošević zatim brojne Zvezde Granda i drugi gosti. Maca se tokom večeri nije odvajao od supruge, a prisutni su svedočili njihovom strastvenom razmenjivanju nežnosti.
Pogledajte ovaj zanimljiv spot:
https://youtu.be/y-fR8VMQm-E
Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *