breaking news

„Mobilan“ 24 časa: Pljušte pohvale sa svih strana!

decembar 12th, 2017 | by Dragan
„Mobilan“ 24 časa: Pljušte pohvale sa svih strana!
Muzika
0
Pevač Saša Matić ovih dana ne ispušta telefon iz ruke. Razlog za to su pohvale i čestitke na račun novoga albuma koje pevaču stižu sa svih strana.
Svi su oduševljeni albumom „Ne bih ništa menjao“ koji je za samo jedan dan na YouTube-u preslušan neverovatnih 3,5 miliona puta! Pojedinim pesmama bila su dovoljna samo tri dana da „zarade“ prve milione pregleda, a medju prvima su se izdvojile pesme: „Prejako“, „Sve bi ja i ti“, „Idemo anđele“ „Dok po mom srcu gaziš“ i „Dva bih te života voleo“
„Nastojim da iz albuma u album zvučim drugačije ali da ipak ostanem svoj, što nije uvek lako. Tek kad me publika nagradi ovakvim reakcijama, shvatim da je vredelo“ kaže Matić. 
Velike i bitne stvari zaslužuju da se proslave na pravi način, a fantastičan uspeh albuma „Ne bih ništa menjao“ pevač će poslaviti solističkim koncertima 14. februara u dvorani Spens u Novom Sadu i 08. marta u beogradskoj Areni.
Karte za oba koncerta već su pustene u prodaju, a sudeći po ogromnom interesovanju i brzini kojom se karte prodaju, vrlo je moguće da se ponovi situacija iz 2016. godine kada je koncert rasprodat čak mesec dana unapred!
Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *