breaking news

Ostali bez džekpota: Voditeljski dvojac okušao sreću na slot mašinama!

decembar 1st, 2017 | by Dragan
Ostali bez džekpota: Voditeljski dvojac okušao sreću na slot mašinama!
Muzika
0
Nina Radulović i njen kolega, glumac i voditelj Dragan Marinković Maca bili su domaćini grandiozne proslave Eldorado slot kluba.
Prelepa voditeljka Nina Radulović i njen kolega, glumac i voditelj Dragan Marinković Maca bili su domaćini grandiozne proslave organizovane povodom 4. rođendana poznatog beogradskog slot kluba Eldorado.
Prisutni su sa oduševljenjem pratili program pripremljen od strane kreativnog voditeljskog para, a pored njih dvoje, goste su zabavljale plesačice, mađioničari, ali i najbolja mlada frulašica Srbije Neda Nikolić koja je svojom izvedbom naježila sve prisutne.
Poslušajte deo Nedinog nastupa:

Za aparate su u jednom momentu seli i Nina i Maca, ali od dobitka – ništa! Nina je uzalud pokušavala da dobije nešto na slot mašinama, ali je bilo i više nego očigledno da lepa voditeljka nema preterano veliko iskustvo kada je kocka u pitanju, ali zato ima sreće u ljubavi.
Nina trenutno uživa u ljubavnoj vezi sa teniserom Filipom Krajinovićem, a koliko uživa u vezi i koliko je srećna, moglo se naslutiti i po njenom pevanju na proslavi, budući da je čarobnim glasom sve prisutne ostavila bez teksta.
Gosti su uživali u brojnim nagradama, ali i džekpot dobicima, baš kao i u kulinarskim đakonijama i fenomenalnoj torti koju je isekla upravo Nina Radulović.
Balkan Lifestyle
Foto:Nikola Bojanić

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *