breaking news

Sa Kaćom Živković je bio u tajnoj vezi, Aleksandri Bursać je bio dečko, a on sad otkriva koja na njegovo srce ima tapiju!

decembar 12th, 2017 | by Dragan
Sa Kaćom Živković je bio u tajnoj vezi, Aleksandri Bursać je bio dečko, a on sad otkriva koja na njegovo srce ima tapiju!
Muzika
0

Jedan od najvećih zavodnika Grand produkcije, Miloš Vujanović, koji je svojevremeno sa Kaćom Živković vezi, koju ni jedno od njih dvoje nisu priznali, jer je bio u srećnoj vezi sa Aleksandrom Bursać, posle nešto više od godinu dana otkrio je ekskluzivno za naš portal ko je nova devojka koja na njegovo srce ima tapiju.

„Da, postoji tapija na mom srcu, ali samo u pesmi.Nova pesma, koju sam juče objavio nosi naziv „Tapija“ i siguran sam da će se publici svideti.Što se tiče mog emotivnog statusa trenutno, pa recimo da čekam neku koja će na moje srce staviti tapiju“-otkrio nam je Miloš, na radost mnogih devojaka.

Pesmu su radili hitmejkeri Jovan Peurača i Marko Đurašević Mahoni, dok spot potpisuje jedna od trenutno najtraženijih ekipa „Royal films“, a kako pesma zvuči i spot izgleda, pogledajte u nastavku:

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *