breaking news

Na njegovim nastupima je provod zagarantovan!

januar 2nd, 2018 | by Dragan
Na njegovim nastupima je provod zagarantovan!
Muzika
0

 

Kako god neki mislili da je lako biti pevač u današnje vreme, to nije ni malo lako zanimanje, jer u moru pevača koji se pojavljuju skoro svakodnevno, teško je naći svoje mesto i biti dobar u tome.

Jedan od onih koji je uspeo u tome je svakako Slaven Đukanović, za koga već neko vreme vlada mišljenje da je naslednik Ace Lukasa i baš tako ga i zovu u njegovoj rodnoj Crnoj Gori, crnogorski Lukas.

Kakve žurke na svojim nastupima pravi Slaven, najbolje znaju oni koji su bili na nekom od njegovih mnogobrojnih nastupa, a jedna odlična žurka se desila za doček Nove godine u Budvi, tačnije u klubu „Opera Yaz“, gde mnogi nisu mogli da uđu, jer su rezervacije bile odavno popunjene.

Celo veče Slaven je držao atmosferu na vrhuncu, a oni najizdržljiviji su ostali do ranih jutarnjih sati.Odmah nakon toga, Slaven je nastavio sa redovnim nastupima koji su već mesecima unazad zakazani, pa će se publika sa njim ovih dana družiti u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i mnogim drugim gradovima, koje ovaj sve poznatiji pevač osvaja iz vikenda u vikend.

Kako je bilo za doček uz Slavena Đukanovića, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama:

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *