breaking news

Radio STUDIO D iz Srebrenika slavi prvih dvadeset godina rada!

januar 11th, 2018 | by Dragan
Radio STUDIO D iz Srebrenika slavi prvih dvadeset godina rada!
Razno
0

Obilježavanjem 20 godina druženja sa slušaocima, radio Studio D organizuje velikufeštu za svoj rođendan. Najveće zvijezde iz regiona zabavljat će sve one koji 29. marta budu prisutni u tuzlanskom Mejdanu i zajedno sa radijom Studio D proslavljali 20-ti rođendan, a televizijom TataBrada prvi po redu.

Kao i prethodnih godina, tradicionalno će se dodijeliti nagrade i priznanja za najveće muzičke zvijezde regiona, odnosno one koji su se naročito istakli u protekloj godini i deceniji, ali će se uručitii priznanja za životno djelo, koncert godine i mnoge druge kategorije.

Publika je svojim glasanjem nominovala određene pjevače, tekstopisce i produkcijske kuće u raznim kategorijama, a već je počelo i glasanje za najbolje od najboljih. Ekipa radija Studio D i televizije TataBrada dali su ovaj zadatak publici. Svojim glasanjem putem društvenih mreža, web sajta, ali i kontakt telefonom izabrat će pobjednike svih kategorija.

Na publici je odluka koja velika imena će 29. marta u Mejdanu primiti nagradu i uveseljavati ih tu noć.

U posljednjih nekoliko godina radio Studio D jedan je među najslušanijim radijima na području regije Tuzlanskog kantona i susjednih regija Brčko i Doboj. U proteklih 20 godina, popularnost među slušateljstvom je ovaj radio pozicionirao među prvih 15 radio stanica u BiH.

„Dvadeset godina. Neki kažu malo, neki kažu puno, a mi kažemo: „Tek smo počeli!“ – kazali su iz organizacije jedne od najvećih žurki ove godine.

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *