breaking news

PIRATI:“U Sarajevo se uvek rado vraćamo“!

februar 23rd, 2018 | by Dragan
PIRATI:“U Sarajevo se uvek rado vraćamo“!
Muzika
0

Sve popularniji bend Pirati, koji nam dolazi iz Hrvatske, gde su već zauzeli stabilno mesto na tamošnjoj muzičkoj sceni, prošle nedelje je gostovao u Sarajevu.

Naime, oni su bili gosti na „OBN“ televiziji, u njihovoj najglednijoj emisiji „Dejana talk show“, pa su iskoristili priliku da se opuste malo u Sarajevu.

„Mi se Sarajevu uvek rado vraćamo i moram da priznam da sa ljudima sa „OBN“ televizije imamo odličnu saradnju.Kada smo u Sarajevu imamo neki poseban osećaj, posebno ako se uzme u obzir da je iz ovog grada poteklo mnogo popularnih bendova koji su napravili odlične karijere.Ovo je definitivno grad muzike i jedva čekamo druženje sa publikom ovde, pa se nadamo da ćemo u ovom gradu ubrzo i nastupiti“-rekao nam je Siniša,pavač ovog benda.

Kako stoje stvari, biće da će uskoro zaista doći do njihovog nastupa u Sarajevu, posebno ako se uzme u obzir da su Pirati bend koji će u Tuzli 29-og marta u hali „Mejdan“ dobiti nagradu za najperspektivniji bend iz Hrvatske, a njihov pesmu „Godina za godinom“, koju su izdali pre tri meseca, poslušajte u nastavku:

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *