breaking news

SLAVEN ĐUKANOVIĆ PRIZNAO:“Pravi sam Crnogorac“!

februar 16th, 2018 | by Dragan
SLAVEN ĐUKANOVIĆ PRIZNAO:“Pravi sam Crnogorac“!
Muzika
0

Za Slavena Đukanovića mnogi kažu da je pevač koji ima neverovatnu energiju.Iako je prošao mnoge klubove širom Crne Gore, BiH, Srbije i dijaspore, Slaven je tek sada odlučio da se pravo ozbiljno pozabavi svojom karijerom, jer kako kaže, njegov faktor sreće tek sad kreće.

„Ja sam ti pravi Crnogorac.Nekako me je teško pokrenuti, ali kada me pokreneš, nema šanse da me zaustaviš.Sada sam se pokrenuo i sigurno je da neću stati, jer mislim da je vreme da šira javnost sazna za mene“-priznao nam je Slaven.

Obzirom da je nedavno snimio pesmu „Metak u potiljak“ to će mu sasvim sigurno doneti širu popularnost, posebno ako se uzme u obzir da je pesma za kratko vreme postigla veliki uspeh i na mnogim radio stanicama izglasana za Hit dana.

O tome, koliko je pesmu publika brzo prihvatila, najbolje govori podatak da će Slaven 29-og marta u hali Mejdan u Tuzli, primiti nagradu za ovu pesmu, koju su mu dodelili slušaoci, jednog od najslušanijih radio stanica na prostoru Bosne i Hercegovine, radio „Studio D“, a šta je Slaven sve otkrio u intervjuu, koji je dao ovoj radio stanici, poslušajte na ovom linku:

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *