breaking news

Povukao se sa estrade, a njegov prvi potez po povratku iznenadio mnoge!

mart 9th, 2018 | by Dragan
Povukao se sa estrade, a njegov prvi potez po povratku iznenadio mnoge!
Muzika
0

Jedan od najomiljenih pevača devojaka svojevremeno je bio Bojan Marović.Skoro da nije bilo devojke koja nije padala na njegov šarm i balade, koje je sa toliko emocija pevao.I taman kada je bio jedan od najpopularnijih, odlučio je da se povuče i odmori od svega.

Pre par meseci je najavio svoj povratak i novu pesmu, koja bi trebala uskoro da se pojavi, a gest koji je napravio za dan žena, mnoge je iznenadio.

Naime, Marović je dobio ponudu, da za dan žena održi koncert u Domu Omladine u Beogradu i pristao.Iako je ovo mnoge iznenadilo, prvenstveno što je bilo jako malo vremena za reklamu, a on neko ko je napravio pauzu u karijeri, na iznenađenje mnogih Bojan je uspeo da do poslednjeg mesta napuni pomenuti prostor i napravi odličnu atmosferu.

Ovo mu je sigurno dalo vetar u leđa, pa će nadamo se ubrzati rad na novoj pesmi, za koju mnogi tvrde da će nadmašiti njegov najveći hit u karijeri „Tebi je lako“.

Pretpostavljate da su na ovom koncertu većinu publike činile devojke, a kako je bilo na istom, pogledajte na fotografijama.

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *