breaking news

ŽELE GA NAZAD:Bosanci ne mogu bez Gorana Čomora!

april 11th, 2018 | by Dragan
ŽELE GA NAZAD:Bosanci ne mogu bez Gorana Čomora!
Film & TV
0

 

Iako je prošlo nekoliko godina kako nema stalni angažman u nekoj bosanskoj televiziji, Bosanci očigledno ne mogu da prežale voditelja Gorana Čomora, koji ih je godinama uveseljavao i nasmejavao na jednoj bijeljinskoj televiziji.

Dokaz za ovo su i priče koje ovih dana kruže po estradnim kuloarima, po kojima ljudi širom Bosne, ali i dijaspore, priželjkuju Čomorov povratak na male ekrane u Bosni.

Kako smo saznali, Čomor je nedavno bio gost na jednoj televiziji, povodom godišnjice iste, nakon čega su gledaoci počeli da apeluju na njegov povratak.Nekoliko dana kasnije se pokazalo i da pevači pričaju iste priče, pa su neki otišli toliko daleko da su mu čestitali povratak, iako isti nije potvrđen sa strane popularnog voditelja.

Svi naši pokušaji da dođemo do Čomorove izjave nisu urodile plodom, jer nam se on nije javljao na telefon, mudro ćuteći, a jedno je sigurno, da ga narod u BiH ite kako voli i podržava, kao i to da je i televizija na kojoj je bio i na koju je dovodio najveće zvezde sa naše estradne scene, mnogo izgubila po njegovom odlasku.

Da li će se Čomor vratiti ili ne, ostaje nam da vidimo.Narod očigledno bi jedva dočekao, a sigurno je da bi program televizije mnogo dobio na gledanosti.

Balkan Lifestyle

 

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *