breaking news

CECINA ĆERKA I LUNA GODINAMA NE PRIČAJU: Bile su nerazdvojne, ali nije puklo samo prijateljstvo, nego i nešto MNOGO VEĆE!

jul 10th, 2018 | by Dragan
CECINA ĆERKA I LUNA GODINAMA NE PRIČAJU: Bile su nerazdvojne, ali nije puklo samo prijateljstvo, nego i nešto MNOGO VEĆE!
Muzika
0

Uz ime Lune Đogani se, tokom boravka u „Zadruzi“, često vezivalo ime Anastasije Ražnatović, budući da su nekada nerazdvojne drugarice stavile tačku na prijateljstvo, te se o razlozima koji stoje iza toga često i dugo polemisalo.

Međutim, ono što se ređe spominje je to da Luna nije samo bila najbolja prijateljica Ražnatovićeve i živela godinama u kući folk dive Svetlane Cece Ražnatović, nego ju je čak Anastasija i krstila.

Naime, povodom 18. rođendana Đoganijeve organizovano je i krštenje, a tu čast da je krsti imala je, u to doba 15-godišnja, Anastasija.

Podsetimo, u to doba, početkom 2014. godine, Anabela Atijas je živela u Sarajevu sa suprugom Andrejem, te je čak i u intervjuima Luna nazivala Cecu „drugom majkom“.

– Istina je da sam joj kuma. Veoma sam ponosna na tu činjenicu i drago mi je što je baš mene pitala da je krstim – izjavila je tada Ražnatovićeva za Glossy, dok je Đoganijeva dodala da joj je folk diva za ovu priliku poklonila haljinu koju je nosila na proslavi punoletstva na jednom prestoničkom splavu.

– Otkako je moja majka otišla u Sarajevo, Ceca mi dođe kako druga mama. Zajedno s njima provodim dosta vremena i mnogo mi znače. Anastasiju obožavam jer je na prvom mestu kvalitetan čovek, a onda i sve ostalo. Presrećna sam što smo se okumile i što su prisustvovali proslavi mog rođendana na kojoj sam se divno provela – rekla je tada Luna.

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *