breaking news

ELENA KITIĆ ŽIVI U RAJU! Mile i Marta nisu štedeli para, evo u kom luksuzu živi mlada ZVEZDA koja je osvojila SRBIJU!

jul 23rd, 2018 | by Dragan
ELENA KITIĆ ŽIVI U RAJU! Mile i Marta nisu štedeli para, evo u kom luksuzu živi mlada ZVEZDA koja je osvojila SRBIJU!
Muzika
0

Ona uživa u luksuzu – ogroman garderober, prostrano kupatil, bilijar sala, bazen… Evo kako izgleda luksuzni dom poznate porodice na Lekinom brdu!

Oni nisu žalili para, pa su za svakog člana porodice napravili po sprat. A tu je i unutrašnji bazen, koji očas posla postane spoljašnji – dovoljan je samo jedan pritisak na dugme koji sklanja stakleni zid!

– Drugačije je kad čoveka jedan ovakav luksuz sačeka u životu na gotovo, a drugačije kada za sve ovo morate da se pomučite i radite. Polako i postepeno sve sam sama stvorila, svaki detalj u kući sama sam kupila i namestila. Ništa od ovoga nije nam palo s neba. Nekada mi bude teško jer sama volim da brinem o ovoj kući i ne mogu da se oslonim na druge ljude. Moram da vam otkrijem da sam ja osmislila sve detalje u kući, i zbog toga sam ponosna na sebe. Imam jedan crni deo kuće, jedan beli, jer i sama umem da budem crna i bela. Isto tako veoma sam vesela i volim neke kič detalje jer smatram da su oni oličenje bogatstva, a ne kako se tumači ovde kod nas – rekla je svojevremeno Marta.

– Svaka kuća treba da liči na gazdu, i mnogo mojih prijatelja zove me da im pomognem oko uređenja stana i kuće, i mene to ispunjava. Verujem da je velika greška to što nisam počela da se bavim tim poslom – otkrila je pevačica svoje neostvarene želje.

Elena, ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, započela je muzičku karijeru, ali daleko drugačije od oca i majke.

Naime, ona je nasledila talenat od roditelja, ali su je privlačile nešto drugačije stvari, pa se odlučila za malo drugačiji muzički pravac.

Balkan Lifestyle/Espreso

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *