breaking news

LUNA GOSTOVALA U JUTARNJEM, PA OPLELA PO SLOBI: ZBOG NJEGA SE OSEĆAM KAO KIJA! 

jul 23rd, 2018 | by Dragan
LUNA GOSTOVALA U JUTARNJEM, PA OPLELA PO SLOBI: ZBOG NJEGA SE OSEĆAM KAO KIJA! 
Muzika
0
Luna Đogani, mlada modna blogerka i odnedavno vlasnica butika „Luna Đo“, gostovala je danas u jutarnjem programu televizije Pink „Novo jutro – Dea i Sarapa“.

Ona je ovom prilikom otkrila da je njena ljubavna ali i prijateljska veza sa još uvijek oženjenim pjevačem, Slobom Radanovićem, konačno završena.

– To je završena priča, definitivno. Čuli smo se skoro, ali samo poslovno. Ja sam stvarno mislila da je to ono pravo, ali to ću gledati kao životnu školu. Ako sam u tom trenutku bila srećna, a vjerujte mi da sam osjećala nešta stvrno jako, ne žalim. Ja sam neko koga pokreće ljubav, volim da volim i volim da budem voljena. Smatram da ti trenuci nemaju cenu. Anabela je na sve načine pokušavala da mi da signal da se sklonim, da sam zalutala, ali ja nisam mogla da iskontrolišem svoje emicije – rekla je Luna.

Voditeljka Dea Đurđević želela je da čuje da li se u nekom trenutku svog boravka u Bijeloj kući, Đoganijeva osjetila kao Kristina Kockar, Slobina supruga.

– Da jesam, kad su mi puštali snimke. Pomislila sam, Bože, koliko je ovo teško, da osobu koja je bila samo tvoja da gledaš sa nekim drugim – bila je iskena blogerka.

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *