breaking news

NE ČUJU SE VIŠE: KIJA KOCKAR KONAČNO PROKOMENTARISALA ULOGU ANE KORAĆ U SPOTU SLOBE RADANOVIĆA!

jul 23rd, 2018 | by Dragan
NE ČUJU SE VIŠE: KIJA KOCKAR KONAČNO PROKOMENTARISALA ULOGU ANE KORAĆ U SPOTU SLOBE RADANOVIĆA!
Muzika
0

Iako su bile najbolje drugarice u rijalitiju „Zadruga“, po napuštanju imanja u Šimanovcima Kija Kockar i Ana Korać nisu nastavile da se druže, što je potvrdila i sama starleta, i to na snimanju spota Slobe Radanovića, u kom mu glumi devojku.

– Kija ne zna da ja snimam spot sa Slobom. Nismo se dugo čule. Svaki dan snimam spotove i nemam vremena – otkrila je pre nekoliko dana Koraćeva pred kamerama Premijere, a sada se na celu priču nadovezala i Kockareva, koja je imala nešto izmenjenu verziju cele priče.

– Nije tačno da se ne čujemo, samo imamo previše obaveza. Znala sam da će biti u Slobinom spotu jer mi je to javio Slobodan, odnosno da mu je jedna devojka otkazala, pa da je onda pozvao Anu i da se ona odazvala pozivu – ispričala je Kija u Premijeri, a zatim dodala:

– Znam da su mnogi osudili taj njen postupak, ali ja to ne gledam na taj način. Pre svega jer je Ana profesionalna, a drugo zato što nisam u lošim odnosima sa Slobodanom. Da sam rekla Ani da ne ide na snimanje spota – ona ne bi otišla, ali to je glupo jer sam i ja profesionalna i gostujem sa njim.

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *